Lieve Haazen

Lieve Haazen

Kinesiste, Sofrologe

0473 85 08 37

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Als kinesitherapeute stond ik open voor nieuwe zienswijzen en methoden, vooral dié methoden die een ‘holistische benadering’ van de mens beogen. Zo bekwaamde ik mij in de manuele lymfedrainage Vodder, als holistische behandelingsvorm. Deze techniek heeft goede resultaten, en bracht mezelf tot rust. Maar ik bleef toch met onopgeloste problemen bij patiënten worstelen: “hoe zit dat nu met die ‘psycho-somatiek'?" Toevallig kwam ik in contact met ‘sofrologie’ . De eerste workshop ‘Ludieke Sofrologie’ gaf mij een ‘Eureka’-gevoel. Ik schreef me onmiddellijk in om de opleiding ‘sofrologie’ te volgen en deze in mijn praktijk toe te passen. Reeds na één jaar opleiding ontdekte ik mogelijkheden om sofrologie toe te voegen aan mijn behandelingen in de kinepraktijk.

Dankzij dagelijkse oefeningen, filosofische lectuur en studie, de workshops en de themadagen die ik bij Iscasof volgde, is er een spirituele ontwikkeling gebeurd in mezelf en heb ik gaandeweg mezelf ontmoet. Ik heb geleerd mijn eigen capaciteiten te ontdekken en trouw te blijven aan mijn waarden!

Deze ontdekking wil ik graag delen met anderen.

Annick Hoefnagels

Annick Hoefnagels

Docent Caycediaanse Sofrologie
Onco & Shiatsu masseur
Relaxatietherapeute 

0478 29 76 84

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 10 maart 1977 ben ik geboren met een scherpe, ludieke geest en een hoge sensitiviteit. Opgroeiend in een commerciële omgeving besefte ik al snel het belang van intermenselijke relaties en groepsdynamiek. Mijn interesse in mensen en mijn diploma bedrijfskunde dreef mij in de Internationale Handel waar ik als gedurende 10 jaar met veel enthousiasme de wereld mocht verkennen.

Daar heb ik zelf mogen ondervinden wat de negatieve gevolgen zijn van stress, zowel mentaal als fysiek. De juiste mensen, workshops en cursussen hebben me geholpen om mijn gevoeligheid als kracht te ontwikkelen.

Met veel passie en enthousiasme deel ik mijn expertise rond lichaamsbewustzijn en tracht ik praktische handvaten aan te reiken voor meer innerlijke rust, positiviteit en stressweerbaarheid.

www.vivance.nu